Best Affiliate Program To Start Earning

Best Affiliate Program To Start Earning

तो आ गए आप लोग .
बिना किसी बक**

chaliye shuru karte hai image

जैसा की आप लोग Best Affiliate Program to start earning google पे सर्च कर रहे है.

तो आपको Affiliate Marketing क्या है मुझे बताने की जरुरत नहीं .

जीन लोगो को Affiliate Marketing क्या होती है, नहीं मालूम , वो लोग ये Article पड़े .

What is affiliate marketing in hindi

Amazon Affiliate Program

amazon affiliate program

What is amazon affiliate program ?
जैसा आप सभी जानते है Amazon दुनिया की सबसे बड़ी ecommerce कंपनी है 
तो amazon का affiliate program ज्वाइन करके आप अच्छी इनकम कर सकते हो 
यहाँ आप सभी तरह के प्रोडक्ट को As Affiliate बेच कर Commission ले सकते हो  

PROS AND CONS 

PROS OF AMAZON AFFILIATE 

आप इसमें सभी तरह के प्रोडक्ट As Affiliate बेच सकते हो 
जैसे की Physical Product

  • Mobile
  • Clothing 
  • Beauty Product 
  • Kindle Book 
  • Home Appliance & Kitchen Product 
  • etc …

CONS OF AMAZON AFFILIATE 

  • इसका जो commission structure है वो मुझे कम लगा .

Digistore24

signup for digistore24

What is Digistore24 affiliate program ?
बाकि affiliate program की तरह ये भी एक  बड़ा affiliate program साईट है जहा आप इस तरह के Product बेच सकते हो जैसे की, 

  • Digital Products
  • Online Courses 
  • Ebooks
  • software
  • Services 
    etc …….

PROS AND CONS 

PROS OF Digistore24

  • High commission rates
  • Payment always on time
  • Conversion optimization
  • Recurring commissions
  • One-click upsells
  • The newest and best products

CONS OF Digistore24

  • आपको इसमें CPA का पैसा नहीं मिलता , जब आपका कोई सेल होगा तभी आपको उसका commission मिलेगा 

JVZoo Affiliate Program

jvzoo affiliate

What is  JVZoo affiliate program ?
JVZoo affiliate marketing platform है जहा seller easily अपना product list/promote/sale/ कर सकते है और affiliate marketers easily high converting product सेलेक्ट कर के एअस्लीय सेल कर सकते है.

इसमें आपको ये सब Product देखने मिलेगे .

  • Digital Products
  • Online Courses 
  • Ebooks
  • software
  • Services 
    इत्यादि …..

PROS AND CONS 

PROS OF JVZoo

  • You Have the Potential For More Sales
  • You Can Save Money on Advertising

  • You Free Up more Time to Create More Products

  • You Can Get More Traffic to Other Products Through the Affiliates

CONS OF JVZoo

  • You Will Need To Be Self-Motivated
  • It Takes Time To See Results
  • There Is A Learning Curve

Warrior plus Affiliate Program

warrior plus affiliate program

What is  Warrior plus affiliate program ?
Warrior Plus affiliate Program यहाँ आपको mostly digital product दिखेगे.

जैसे की ,

  • eBooks
  • online courses,
  • paid membership sites
  • software.
  • web-based software
  • इत्यादि …..

PROS AND CONS 

PROS OF Warrior Plus 

  • Pulse Score
  • Payments

  • Deal of the Day

  • Launch Calendar

  • Contest

CONS OF Warrior plus

  • कही customers की complaint आती है product को लेकर की warrior plus के sellers के product quality अच्छी नहीं होती.

 

  • अगर आपको vendor से product complaint के बारे में बात करना हो तो उनका reply आने में बोहोत टाइम लगता है.

 

  • आपका पेमेंट withdraw करने के लिए ५ सेल्स करना जरुरी है वो भी अलग अलग प्रोडक्ट की तब जेक आप पेमेंट withdraw कर सकते हो .

ClickBank Affiliate Program

clickbank affiliate program

What is Clickbank affiliate program ?
ClickBank सबसे अच्छी और पुराणी leading global retailer है जो की खुद का affiliate marketplace Own करती है 

बाकि affiliate program की तरह आपको इसमें भी इस तरह के प्रोडक्ट देखने मिलेगे. 

  • digital products
  • physical products
  • books
  • DVDs
  • fitness equipment
  • food products
  • cosmetics
  • supplements
  • इत्यादि …..

PROS AND CONS 

PROS OF ClickBank

  • आपको यहाँ 75 % तक के commission मिलता है.
  • ontime payment proceed 
  • Recurring commissions.
  • Promoting the automatic upsell offers. 

CONS OF ClickBank

  • इसमें आपको कही product वडा तो करते है get quick rich पर बोहोत से scammy प्रोडक्ट होते है .
  • product की quality low
  • high competition

Frequently Ask Question :

  1. For affiliate marketing blogger or WordPress which one is better?

Ans : WordPress is better any easy to use for beginners.

2. What is the best way to capture leads for affiliate marketing?

Ans : You can use facebook ads and google ads this two major platform and highly converting method for getting quick sales. 

3. What is affiliate marketing? How can new bloggers make use of it?

Ans : I give ans of what is affiliate marketing in this article please read , if you new blogger start with basic affiliate program like amazon affiliate.

4. How do I become an agent of Policybazaar to sell policies to earn 20,000 rupees per month?

Ans : policybazaar directly not provide any affiliate program there is third party sites who provide policybazaar affiliate signup from here

5. What is Marketplace?

Ans : An online marketplace is a type of e-commerce site where product or service information is provided by multiple third parties.

6. Which is affiliate program is best ?

Ans : you can read this article for this question (Clickhere)

7. How do i increase an order on amazon affiliate ?

Ans : you have to increase your traffic to get more sale for that you can use facebook/quora/reddit group etc

8. What is the best way to start affiliate marketing ?

Ans : you can join several affiliate program and start review channel on youtube there you can give reviews of that affiliate product and buy link in description.

9. Who can join clickbank affiliate ?

Ans : anyone can join clickbank affiliate. you can find clickbank signup button from this above article.

10. what is easy way to do affiliate marketing ?

Ans : there is lots of competitions on affiliate marketing if you want to stand out of crowd you have to mastery this field by practicing and learning affiliate marketing .

Share This Post

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.